Over ons

A&B Rioolinspectie is een kleine onderneming die groots is in het optimaliseren van uw rioolbeheer. We zijn ontstaan uit een samenwerking tussen GACT en BORST Surveying. In A&B Rioolinspectie komen de kennis, ervaring en passie voor het vak van GACT en BORST samen. Kwaliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak staan bij ons hoog in het vaandel.

Gerald Assink

Gerald rondde in 1989 zijn studie civiele techniek af in Hengelo. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan in het vakgebied bij veel verschillende organisaties. In 2008 richtte hij het adviesbureau GACT op, waarmee een langgekoesterde droom in vervulling ging. Gerald werkte via GACT veel samen met Jorian Borst, met wie hij later A&B Rioolinspectie zou oprichten. 

Jorian Borst 

Jorian volgde de opleiding civiele techniek in Zwolle, en rondde deze af in 2007. In hetzelfde jaar richtte hij Technisch Teken en Advies Bureau Borst op. Jorian hield zich zich vooral bezig met landmetingen en technisch tekenen. Binnen deze takken van de civiele techniek, werkte hij veel samen met Gerald Assink, met wie hij later A&B Rioolinspectie zou oprichten.